Asociacija "Honda" klubas Juridinio asmens kodas 300948773, B. Sruogos g. 16-2, Vilniaus m., Vilniaus m. sav. www.hondaklubas.com , info@hondaklubas.com
Dekui uz pastaba , gal ir galima su ps'u pasalint tuos trukumus, bet tiesiog tingejau zaisti ir imeciau tokia kokia buvo.O su 50tuku neisejo paimti abieju auto visu, teko karstytis:D _________________ www.Hpower.lt
Dabar norisi tiesios horizonto linijos, su foniniu tolumoje esančio kaimelio vaizdu arbe be jo, viską paliekant žolės fone _________________ Kris Menace - eFeel
www.youtube.com/watch?v=CGKoFQB0fPs
Man tai ne gal coup'as kiek stiprokai raudonuoja, bet ne per stipriai megstu sodrias spalvas _________________ Kris Menace - eFeel
www.youtube.com/watch?v=CGKoFQB0fPs
Man tai įdomu kokį švampalą veikia konkurse fotkės, kur gabalas mašinos nufotkintas. Negi taip sunku pasiskaityti bent pradmenis fotografavimo, kad panaudot "aukso pjūvio" taisyklę? WTF chebra?
Man tai įdomu kokį švampalą veikia konkurse fotkės, kur gabalas mašinos nufotkintas. Negi taip sunku pasiskaityti bent pradmenis fotografavimo, kad panaudot "aukso pjūvio" taisyklę? WTF chebra?
nu sorry zmogau as cia nestumsiu ant tavo masinos istikro, nes matau kad cia tu sitam forume ale vierchas ir visi tave uzstos krc jej tu jau belekoks geras fotografas taj nx tavo masina nufotkinta akriuke, kur kas antras ten masinas fotkina, negalejaj rast geresnes vietos m?
ir isvis koks tau skirtumas kokias foto deda zmones, kiekvienam sava masina yra grazi, jej tau negrazi taj nebutina stumt. nes nemanau kad tau butu malonu kaj stumtu ant taves. kartais butu smagiau jej zmones butu supratingesni. lietuviu bruozas visus iskritikuot... _________________ Life is too short to drive boring cars!!!
Kartais būtų smagu, kad žmonės mokėtų rašyti ne su koją ir vadovaudamiesi lietuvių kalbos gramatika.
Atsakymas į tau rūpimą klausimą: nufotkinta ant akriuko, nes nuotraukos darytos kai buvo dvi/trys valandos nakties, mašina katik išriedėjus iš garažo po spyruoklių keitimo, pabuvus plovykloje, o aš labai pavargęs. Blicas buvo paliktas namie, todėl vienintelė/pirma į galvą šovusi vieta, kur netrūktų apšvietimo, buvo akropolio stogas. Juolabiau, kad ir tikslas nebuvo padaryt kažkokias ypatingas nuotraukas, o tiesiog užfiksuot kaip atrodo mašina po spyruoklių įdėjimo. Tikslas buvo pasiektas.
Abydniausia, bet net ir nesistengiant kažkaip pavyko daugiau papasakoti, negu tavo nuotrauka apie lipduką, kapinėse...
O jei nemoki priimti kritikos, tai arba eik pas psichologą, arba jautrumą susimažink, nes nei čia kas mane užstoja, nei čia yra kažkokių vierchų, tiesiog fotografijoje egizstuoja elementarios taisyklės,kurias pradėti laužyti gali tada, kai jas perpranti ir išmoksti. Akivaizdu, kad tu jų akyse neregėjęs, bet parėkauti tai mėgsti.
Foto konkursas yra skirtas normalioms nuotraukoms, o ne chujniai kuria nupyškini su mobiliaku, arba šiaip beleką... Nesakau, kad mano kadras blizga, ar yra ypatingas, toli gražu, pats žinau, kad taip nėra. Neesu ir labai "achujėnas fotografas, anot tavęs, Visiškai atvirkščiai - galvoju, kad esu tas, kuriam labai daug reikia mokytis. Bet skirtingai, negu tamsta, priimu kritiką. Visokią - grubią ir tiesmukišką, nekonstruktyvią ir nelogišką.
O apsiverkt, kad nuotrauką pavadino tavo šūdina beabejo visada lengviausia. Ir dar: ką bendro turi graži mašina, nuotraukos grožis ir lietuvių bruožai, bent jau man - sunku pasakyti.
jauciu tuoj musu konkursas uzsidarys, nes ne kiekvienas isgales nusisamdyti profesionalu fotografa.think. _________________ Meilus-cia mano pavarde ir nieko daugiau.Civic T - all seasons edition
Turiu bėdą-tingėjau ištraukt Dabar jau turiu dziaugsma.Gerai, kad neistraukiau .Jaučiu reiks vėl pabandyt, nes pradeda patikti.
Akivaizdu, kad tu jų akyse neregėjęs, bet parėkauti tai mėgsti.
as mergina jej ka........
Tu tikrai manai ,kad puse mašinos ir dar kapinėse yra verta būti H klubo kalendoriuje? _________________ Дальтоник Василий до сих пор уверен, что собирает кубик рубика за 14 секунд.
Akivaizdu, kad tu jų akyse neregėjęs, bet parėkauti tai mėgsti.
as mergina jej ka........
My apologies
Bet fakto, kad rašai kaip su kiaulės koja, ir lyg niekada nebūtum lankius "lietuvių" mokykloje, tai nekeičia _________________ [H] Civic i-VT | Subaru Forester SF Turbo | MB T123
jauciu tuoj musu konkursas uzsidarys, nes ne kiekvienas isgales nusisamdyti profesionalu fotografa.think.
Meilau, nereikia samdytis profesionalaus fotografo. Kažkaip 5-is metus sugebėjom surinkti pusė velnio fotkes, tai gal ir dabar nenumirsim?
Juolabiau, kad profesionalių auto fotografų Lietuvoje ant vienos rankos pirštų ))
Viskas ką aš noriu pasakyti, tai, kad žmonės - pasidomėkit truputį prieš spaudinėdami fotiko aparato mygtuką. Ir persikėlę fotkes į Egzistuoja paprastos ir elementarios taisyklės kurios padės patobulėti labai lengvai, ir gal dar kas ir kokį balsą atiduos foto konkurse.
O šiaip, tiems kas netingi praleisti keletą valandų tobulėjimo labui, tai yra toks dalykas kaip "Kelby training" - serija video mokymų norintiems pramokti kaip fotkinti ir redaguoti nuotraukas. Linkomanijoje galima parsisiųsti torrentų.
Į sveikatą _________________ [H] Civic i-VT | Subaru Forester SF Turbo | MB T123
relax, ir su telefonu nufotkijus galima laimet konkursa, reikia tik sekmes. Nes cia nei dalyviai profai nei balsuotojai o del kreivu foto nieko tokio, juk vistiek nubalsuojama daugmaz normaliausia... Klausymas toks meninikam, jei yra dvi tackos, statyt jas kaipnors irgi reikia, kad sone fonas liktu ar tada simetrija turi but?
situs noriu kur sustatyt graziai, patarkit