Autorius |
Pranešimas |
TedH7
Žinutės: 49 Miestas: Vilnius
 |
2019-03-11 20:56 |
|
|
Labas!
Musu druskingu ziemu deka, musu masiniukai pagauna daug daug druskos ir laikui begant ir kazka keiciant atsiranda problemos, kad varztai tiesiog nebenori judet..
Man pats idomiausias ir aktualiausias klausimas del ABS daviklio, ar yra kam pavyke issimti savo ABS davikli, jo nesulauzant ir poto negreziant ir neardant "puse masinos"? )) Kadangi neturiu galimybes kur pasikrapstyti, galvoju ar naudojant daug ivairiu skysciu, tepalu ir pan. padetu man istraukti ta pridziuvusi ABS davikli? gal kas turite patarimu ar pasiulymu kaip isimti ta davikli? darbas kartu labai lengvas ir kartu gali pasidaryti labai sunkus🙂
Dekui Jums! 
|
|
sharyto
Žinutės: 536 Miestas: Vilnius
 |
2019-03-12 07:49 |
|
|
patarimas nevargt, ten viduj ji sutraisko korozija , ar oksidacija , bet isimt ji graziai nera techniniu galimybiu jokiu, iskalus ji gabalais dar reikia grezt nes i ta skyle nieko neidesi naujo, metus laiko vazinejau ir kai teko keist davikli nors sutepiau ji vistiek isimt buvo ziauriai sunku, nors salidole skendo ir buvo isgrezta
|
|
deleted
Žinutės: 149 Miestas: Vilnius
 |
2019-03-21 00:01 |
|
|
man yra pavyke, Hondai buvo net 5 metai, o su honda kuriai 20 ir daugiau metu jokiu problemu, 2 varztus atsuki ir nuemi davikli su plokstele.
|
|