Autorius |
Pranešimas |
NaujasFanas Klubo narys
Žinutės: 21 Miestas: Vilnius
 |
2017-01-9 07:44 |
|
|
Labas vakaras,
Renku užpirkimą iš Tegiwa.com . Visa istorija lygiai tokia pati kaip anksčiau. Perkam už žymiai geresnę kainą.
Tiems kas nėra pirkę su šiuo Group Buy - viskas perkama iš Tegiwa.com, visos dalys kokybiškos originalios kaip deklaruoja tinklapis. Aš surenku užsakymą, užsakau dalis, jas sukomplektuoja į vieną siuntą ir išsiunčia. Rinkdami didesnį užsakymą gauname geresnes kainas ir žymiai pigesnį pristatymą. Vienintelis trūkumas - reikia kantriai palaukti. Visos problemos su užsakymai sprendžiamos iš karto. Informuoju, jei kas vėluoja ar jei gautos ne tos detalės (visko pasitaiko, bet nebuvo dar nieko ko neišspręsčiau).
Visas asortimentas - http://www.tegiwa.com
DĖMESIO! Labai prašau taupyti mano laiką ir klausiant kainos atsiųsti dalies nuorodą iš Tegiwa.com .
Visada stengiuosi atsakyti kuo greičiau.
Užsakytų dalių atsiėmimas Vilniuje, į kitus miestus siunčiu su kurjeriu (išlaidas dengia pirkėjas).
Daugiau info PM arba +370 682 6 77 46
Paskutinį kartą redagavo NaujasFanas, 2017-03-7 12:51. Redaguota 2 kartus(ų) |
|
NaujasFanas Klubo narys
 |
2017-01-11 15:34 |
|
|

|
|
NaujasFanas Klubo narys
 |
2017-01-15 19:16 |
|
|

|
|
NaujasFanas Klubo narys
 |
2017-03-7 12:52 |
|
|
Prikeliu! Renku nauja uzsakyma! 
|
|
Jurgis Klubo narys

Žinutės: 23730 Miestas: Vilnius/Kaunas
 |
|
NaujasFanas Klubo narys
 |
2017-08-7 14:48 |
|
|
Sveiki,
Kadangi pats nusprendžiau, kad reikia apsipirkti, kviečiu ir Jus!
Skubus Group buy, išsiunčiu penktadienį, taigi dalys tikrai atkeliaus iki FL ar H klubo Track day.
Visa tvarka kaip ir ankščiau:
- PM atsiunčiat linką iš [url]Tegiwaimport.com [/url];
- Gaunat geriausios kainos pasiūlymą (GBP valiuta, nes EUR skaičiuoju mokėjimo dieną, kol kas 0,8 ;
- Patvirtinat ir padarot išankstinį pavedimą man už dalis;
- OPTIMISTIŠKIAUSIU atveju (su Tegiwa būna tikrai visko, bet 85% daliu atvyksta laiku) per 1-2 sav. gaunat dalis. Atsiėmimas VLN arba nebrangus siuntimas iki Jūsų durų.
Klauskit drąsiai, komentuokit. 
|
|