Autorius |
Pranešimas |
Mantelis
Žinutės: 570 Miestas: Vilnius
 |
2015-11-5 19:34 |
|
|
Sveiki, ligoniai!
Pristatau savo pacientą. Tai Acura rsx
Automobilis nupirktas be visiškai jokios prekinės išvaizdos. Buvo aptrauktas plevele kurios tekstūros nesuprantu iki pat dabar
Pirkdamas kažkaip naiviai tikėjausi, kad nulupsiu plevelę, nusivalysiu klijus persipoliruosiu ir turėsiu +/- tvarkingą kėbulą. Bet, kaip turbūt mūsų visų patirtis sako, taip lengva niekada nebūna Kadangi plevele kėbulas buvo aptrauktas tikrai ilgą laiką ir naudotas visais metų laikais, ji tikrai ne juokais buvo prilipus. Lupant plėšėsi, lakas, dažai, o kur neatkeldavo dažų, liko kalnas klijų kurie baisiai sunkiai valėsi. Na ir aišku plevelė buvo naudota viena pigiausių, kuri nėra "kvepuojanti" tai drėgmę laikė po savim ir tyliai, ramiai atidarinėjo korozijos židinius.
Manau be nuotraukų sunku įsivaizduot apie ką eina kalba
Vaizdas tik nupirkus:
Tą pačią dieną buvo viskas lupama lauk:
Nežinau kaip Jum, bet man kad ir nudraskytais dažais, ji atrodė jau grąžiau Tik vat, įsigilinus smulkiau į tai kas liko iš kėbulo, labai liūdino:
Iki pat tos minutės kol pradėjau ruoštis kėbulą dažymui buvau įsitikinęs, kad dažysiu ta pačia sidabrine spalva ir nesuksiu sau galvos apie visokius tauškalus, kad sidabras šūdas, kibiras, lievas ir t,t... Bet visdėlto ačiū draugam, kurie mane perkalbėjo po ilgų debatų ir naršymo po "Google vaizdus" nusprendžiau, jog spalva bus s2000 geltona Dar tuo metu naiviai tikėjaus, kad spėsiu iki CnG, bet kaip ir sakiau ankščiau, ne viskas taip paprasta kaip atrodo.
Kelios foto iš kėbulo darbų:
Vykdant visus šituos darbus nėriau į integra dc5 OEM apdailos paieškas ir skaitau man visai pavyko, surinkau viską išskyrus galinį lip'ą kurį iki pat dabar nesiseka surast
Dar kas labai man kliuvo, tai priekinės lempos. Jos nėra OEM, tai kažkokios ping pong lešinės ir su angel eyes. Bandžiau ieškot OEM, bet už įperkamą sumą pavyko rast tik angliškas ir tai ne pačios geriausios būklės. Po visų šitų galvos sukimų pabandžiau paimprovizuot su tom kinietiškom ir manau visai neblogai gavosi. Angelo akis išmečiau ir stengiausi visa kita padaryt kuo arčiau stock išvaizdos
Na ir galiausiai prasidėjo bent jau man pats maloniausias proesas, kai viską reikia surinkt ir grožėtis kiekviena uždėta detale ant švaraus kėbulo
Vėliau po visų dažymo darbų buvo uždėti r17 ratai, žeminančios spiruoklės ir šiek tiek dar pasidžiaugta šiltuoju sezonu
Šiuo metu šita apsimetelė integra jau žiemoja. Laukia krūvos darbų, apmąstymų. Pagrindiniai darbai tai kapitaliai susitvarkyt važiuokę, nes jos būklė prilygsta maždaug nupirktos estetiniai išvaizdai Kiek suvokiu tai turbūt niekada ir niekas ten netvarkyta Po važiuoklės restauracijos bus bandoma ja supažindint su dropu, nes tie dabar kreivai ir viduje stovintys ratai, užlaužtos vairo traukės manęs tikrai nežavi
Dėkui, kas nepatingėjo paskaityt, susidomėt. Vis kažką padarydamas naudingo garaže temą atnaujinsiu.
Stay tuned

_________________ Instinct society |
|
no0ne
Žinutės: 427 Miestas: Kaunas
 |
2015-11-5 20:56 |
|
|
Visgi ne viskas auksas, kas auksu žiba Na akį tikrai trauks gatvėjo, o ir bimbalistai provokuos nuo šviesaforo 
_________________ 2.2VTi |
|
Mantas ATS Klubo narys

Žinutės: 2397 Miestas: Kaunas
 |
|
Mantelis
 |
2015-11-6 09:58 |
|
|
Mantas ATS rašo: | Tai, ką tu padarei iš tos šlykštynės - tikrai verta pagarbos |
Mėgstu aš kardinalius pasikeitimus, tad šitas variantas pats prašėsi, kad jį nupirkčiau
Šiaip ačiū 
|
Andreika609
Žinutės: 373 Miestas: Kupiskis/Londonas
 |
2015-11-6 21:24 |
|
|
Labai patinka man sios dc5 Kaip tik pazystamas surinkineja savo smagus daiktas
kalbant apie dropa kodel neziurejai i HKS coilus kuriuos pardavinejau? 
_________________ 4g prelude vti wanabe
deveti coilai jusu masinai |
|
Rolizz
Žinutės: 416 Miestas: Kaunas
 |
2015-11-7 07:33 |
|
|
Metamorfozė liuksiška 
_________________ HAT CM2 2.4 AT |
|
Dj.muzzle Klubo narys

Žinutės: 749 Miestas: Vilnius
 |
2015-11-7 11:52 |
|
|
Kada bus valst. Nr?
_________________ i-VTEC TEGGY
K20/K24 JDM INTEGRA TYPE R
K-SWAP EG-DC|dalys|darbai
K-SWAP pagalvių komplektai
______
EGK20 sold
DCK20/K24 Time attack
FA5K20 SI Daily |
|
Mantelis
 |
2015-11-7 19:18 |
|
|
Andreika609 rašo: | Labai patinka man sios dc5 Kaip tik pazystamas surinkineja savo smagus daiktas
kalbant apie dropa kodel neziurejai i HKS coilus kuriuos pardavinejau?  |
Prioritetai kolkas ne performacui bet ateis laikas ir coilams kai automobilis bus pilnai sutvarkytas techniskai
Sestadienis nepraejo veltui, pasiruosta tikslu igivendinimui
Nerijau, numeriai bus pavasari, kada masina jau vaziuos 
|
Mantelis
 |
2015-11-16 13:13 |
|
|
Pajudėjo pakabos perdirbimo reikalai.
1. Sutrumpintas štokas, amortizatoriaus eiga, ir amortizatoriaus korpusas
2. Perdaryta vairo traukės antgaliuko tvirtinimo pozicija. Dabar ji įsidės aukštyn kojom ir nelaužys kolonėlės bei antgaliukų
3. Nupirktas rear camber kit'as ir priekiniai camber bolt'ai

|
Mantelis
 |
2015-12-5 19:25 |
|
|
Prieskalediniai modai. Type-r airbag'as ir shift knob'as

|
Mantelis
 |
2016-03-8 16:58 |
|
|
Senai nieko cia nepasakojau, nors ir nelabai yra ka pasakot labai mazai laiko praleidziu garaze, o ir darbai daromi nelabai verti naujint tema (vaziuokles bei stabdziu remontas)
Bet siandien man labai dziugi diena, nes beveik po 6 menesiu paiesku pagaliau parsinesiau namo galini lip'a be abejones didelis aciu tomasb

|
Egis
Žinutės: 1680 Miestas: Šiauliai/Vilnius
 |
2016-03-22 09:40 |
|
|
Išskirtinis modelis
Turiu porą klausimų. 1. Gal galėtum plačiau papasakot, kaip nudažei lempų vidų? Šveitei chromą iki plastmasės, ar tiesiog pašiaušei ir nudažei? Kokius dažus naudojai? Ar dar nenutrupėjo kur nors? Gal tokiam reikalui bandyt naudot plastidip nieko nešveičiant?
2. Jei Vln trumpinai amortikų štokus, gal galėtum pasidalint kontaktais normalaus tekintojo? 
_________________ Prakeiktas 6gen. |
|
Mantelis
 |
2016-03-22 13:51 |
|
|
Egis rašo: | Išskirtinis modelis
Turiu porą klausimų. 1. Gal galėtum plačiau papasakot, kaip nudažei lempų vidų? Šveitei chromą iki plastmasės, ar tiesiog pašiaušei ir nudažei? Kokius dažus naudojai? Ar dar nenutrupėjo kur nors? Gal tokiam reikalui bandyt naudot plastidip nieko nešveičiant?
2. Jei Vln trumpinai amortikų štokus, gal galėtum pasidalint kontaktais normalaus tekintojo?  |
1. Galvojau tik sušiaušt, bet pasirodo kinietis ten praktiškai nieko nebuvo padenges, nes pora kartų brūkštelėjau su švitriniu ir nusivalė blizgutis, tai galima sakyt nušveičiau iki plastmasės ir nudažiau. Niekur neatsilupo kolkas puikiai laikosi viskas
2.Amortikus dariau Kaune, siūlų g. 3 jei neklystu adresas, žodžiu pusė Lietuvos ten darosi, dariausi pas šį žmogų ne pirmą kartą tai esu labai patenkintas tiek kainos tiek kokybės santykiu.
|
no0ne
Žinutės: 427 Miestas: Kaunas
 |
2016-03-22 18:32 |
|
|
OEM type s ratų nukaut nežadi ?
_________________ 2.2VTi |
|
Mantelis
 |
2016-03-24 15:21 |
|
|
no0ne rašo: | OEM type s ratų nukaut nežadi ? |
Ne, ratų nežadu keist, dėsiu tik rastafkes, kad gražiai pastatyt juos, nes manau maniškiai šiek tiek vertingesni nei OEM

|
Agnius Klubo narys

Žinutės: 50 Miestas: Kaunas
 |
2016-03-26 02:25 |
|
|
Kodėl aš visad maniau kad čia pas tave Yokawa Racing . Ratai liuks, gaila kad 7j . Rastafkių čia tau 10mm minimum reik 
_________________ 5gen Civic sedan - sold
5gen Prelude - sold
Honda Stream - daily
Honda s2000 - summer
|
|
Mantelis
 |
2016-03-26 08:36 |
|
|
Suinas rašo: | Kodėl aš visad maniau kad čia pas tave Yokawa Racing . Ratai liuks, gaila kad 7j . Rastafkių čia tau 10mm minimum reik  |
Yokawa buvo tik dangteliai sudeti 
|
Mantelis
 |
2016-05-11 08:11 |
|
|
Minimalios naujienos mano fronte

|
Mantelis
 |
2016-05-13 21:04 |
|
|
Tyyyyyyyz

|
Mantelis
 |
2016-05-14 16:11 |
|
|
Labas heiteriam, aciu kam patinka visa ziema galvojau ar to noriu, bet kai viskas igivendinta, nesigailiu nei truputi
Sorry, fotkint nemoku

|
Jurgis Klubo narys

Žinutės: 23730 Miestas: Vilnius/Kaunas
 |
2016-05-14 19:58 |
|
|
Kad ir nemoki - vaizdas nuostabus
_________________ [H] Civic i-VT | Subaru Forester SF Turbo | MB T123
www.wrong.lt - gyvenimas pro akutę |