Mantas ATS Klubo narys

Žinutės: 2397 Miestas: Kaunas
 |
2017-02-2 16:17 |
|
|
Na ką, žiemos jau liko vienas trečdalis, reika papasakot, kaip sekasi su pasiruošimu, nes kol kas pasiruošimo sezonui naujienas postina vienintelis Aurimas
Taigi, nuo svarbiausio:
1.Buvo nedidelis dūminimas tik užkūrus,jis trukdavo momentiškai. Pradžioj galvojom, kad užteks vožtuvų gumelių, bet paaiškėjo, kad reikalų bus daugiau. Tad motoras buvo tvarkomas. Per tą laiką, kol buvo tvarkomas, taip jau atsitiko, kad po ranka papuolė ledinis 110k/km bėgęs F22C1 motoras su idealia kompresija. Tai jis jau sėdi mano kėbule.
HAPPY
Senasis motoras sutvarkytas, jam irgi turiu planų, bet apie tai vėliau
2.Salonas. Na nebuvo jis pas mane blogos būklės... Bet dabar bus labai geros. Natūrali automobilinė oda, pasiūta identiškai, kaip buvo originalas. Netgi geriau, nei originalas, nes originaliai ten, kur mažiau trynimosi (pvz didžioji dalis durų apšyvkių) buvo dermantinas. Spalvos identiškos originalui, tik vietoj juodų pasirinkti raudonos siūlės
3.Vairas - jo būklė buvo prastesnė, matyt kažkas prieš mane vairavo su dideliu kampuotu šliūbiniu žiedu.
Na ir dar keletas smulkmenų, kurios pakeliui
Na ir teaseriui:

_________________ a.k.a. "Greitas Dzūkas" www.alytausgidas.lt/lt/naujienos/transportas/greitas-dzukas-ieskomas-greiciausias-grybu-ir-uogu-krasto-vairuotojas/
Paskutinį kartą redagavo Mantas ATS, 2017-02-2 17:53. Redaguota 1 kartą |
|
Niekshas_ Klubo narys

Žinutės: 120 Miestas: Alytus
 |
2017-02-3 01:30 |
|
|
žiauriai cool, o dabar man i pm arba fb numesk kontaktus, nes abejoms mašinoms vairus reik persiūti ;D
_________________ BMW 330d e91 INSANE chiptuning 272hp/595nm,
Honda INTEGRA DC2 White Type-R B16Turbo HOBBY CAR 385hp/360nm
Suzuki GSX-R600 K4 Yellow SUMMER TOY 120hp/160kg |
|