Asociacija "Honda" klubas Juridinio asmens kodas 300948773, B. Sruogos g. 16-2, Vilniaus m., Vilniaus m. sav. www.hondaklubas.com , info@hondaklubas.com
Sudalyvavome "9'ame tarpt. Civicklub.pl suvažiavime".
Time attack rezultatų dar nėra, tačau ant podiumo garbės užlipti neturėjau, tad sprendžiu, kad buvau prie lėtesnių
Kadangi renginio metu buvo LABAI daug įvairių pramogų, su braliukais nusprendėm pasimatuoti pas ką daugiau galios, ir koks gi skirtumas nuo mūsų vietinių dyno stendų ir šio lenkiško Nemeluosiu, ne visi liko patenkinti savo skaičiais, tačiau iš esmės priėjome išvados, kad įranga rodo gan neblogai.
Įkvėpas naujų skaičių nusprendžiau, kad nors ir nemoku, bet reik pamėginti pralėkti drag'o trasoje ir pasižiūrėti, ką gero gali ten parodyti mano juodžius
Draguose važiavo ir kolegos iš Latvijos - jiems sekės labai labai neblogai, vaikinukas su b20vtec užėmė 1'ą vietą B-serijos klasėje!!!
Neįtikėtina, tačiau kvalifikacijos metu įvažiavau visai neblogą kaip žiopliui 13,74s be RT laiką, kurio užteko kad praeiti kvalifikaciją ir, matyt, daugiau sėkmės dėka užimta NET III vieta K-serijos drago klasėje
Kaip kolegos sako: "Be prizų jis jau negali apsieiti"
video iš kvalifikacijos, užmetam akį į greitį
ps. paskutinis skaičius 180km/h
_________________ i-VTEC TEGGY
K20/K24 JDM INTEGRA TYPE R
K-SWAP EG-DC|dalys|darbai
K-SWAP pagalvių komplektai
______
EGK20 sold
DCK20/K24 Time attack
FA5K20 SI Daily
O garaze nieko labai naujo, siuo metu yra gaminama karterio pertvara
Kai turesiu ka parodyti, imesiu nuotrauku _________________ i-VTEC TEGGY
______
EGK20 sold
DCK20/K24 Time attack
FA5K20 SI Daily
Kas žino, o kas ne, tai šie metai buvo paskutiniai mano EG cviekučiui, bent jau mano rankose
Automobilis ardomas dalimis
Norėčiau padėkoti visiems, kas prisidėjo prie automobilio remonto ir tobulinimo..
Manau, kad visai sėkmingas automobilis, nes per paskutinius 3 metus iškovojau:
11 - trečių vietų
7 - antras vietas
ir NET 10 PIRMŲ vietų.
Ir DAUG DAUG smagių akimirkų, kurių taurėmis neišmatuosi!!!!
O kad postas nebūtų tuščias, tai video iš Trackday'aus, gaila, kad gopro išsikrovė greičiausio rato metu..
Gerų akimirkų. Jei kam reik kokios detalės --> AŽ | Sąrašo link
PS: I'LL BE BACK, Kitais metais mėginsime būti dar greitesni ir gražesni
Temą rakinam _________________ i-VTEC TEGGY
______
EGK20 sold
DCK20/K24 Time attack
FA5K20 SI Daily